GEWEEST Dafje Texel 2022

door | jun 28, 2022 | 0 Reacties

GEWEEST!

Sinds 2012 organiseren Nils, Henri en Udo iedere eerste zaterdag in juli (2 juli 2022) Dafje Texel. Dit jaar is het jubileumjaar: dit keer zal Dafje Texel voor de 10e keer plaatsvinden!

Elk jaar toeren we een hele dag met Daf personenauto’s over het toeristische eiland Texel. Iedereen met een Daf personenauto, V66 of Volvo 300 met vario aandrijving is welkom. Er worden verschillende fotostops gemaakt, er wordt een visje gegeten in Oudeschild (of een snack bij de snackbar in de buurt) en natuurlijk eindigen we de dag bij IJsboerderij Labora.

Vanaf 9.30 uur is het verzamelen bij de veerhaven in Den Helder om om 10.00 de boot te nemen. De mensen die dan al op Texel zijn verzamelen rond 9.45 bij de veerhaven op Texel.

Vaak wordt er ook nog gekeken wat er verder nog te doen is en waar de interesse van de deelnemers ligt. Bijvoorbeeld een museumbezoek. Meestal sluiten we de avond af met een gezamenlijk diner voor de liefhebber.

Wim en ik kiezen er meestal voor om er een heel weekend weg van te maken. Ook dit jaar hebben we een aantal overnachtingen geboekt op Texel. Een vast groepje kampeert meestal op camping Joanneshoeve. Wij kiezen altijd voor een hotel of bed & breakfast. Deze keer is het Dock10Texel geworden. We zijn heel benieuwd en kijken er naar uit!

Aanmelden is mogelijk door op het bericht op Facebook te reageren. Meld voor de zekerheid ook het aantal personen dat meegaat. Hopelijk tot 2 juli!