Aviodrome Lelystad

door | sep 5, 2010 | 0 Reacties

Een tijdje geleden werden we via deze site gemaild met het volgende:

Geachte heer, mevrouw,

Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome te Lelystad is weer druk bezig met het organiseren een groot evenementen, waarvoor wij u (en uw klassieke auto of motor) graag willen uitnodigen!

Wij organiseren op zaterdag 4 en zondag 5 september weer het jaarlijkse Vliegtuig & Oldtimer Spektakel met bijzondere vliegtuigen en leuke activiteiten. Voor deze dagen zijn wij ook nog op zoek naar klassieke auto’s. Er is een maximum van 30 auto’s per dag waar er nog enkele plaatsen voor de zondag beschikbaar zijn. U vindt in de bijlage het deelnameformulier.

Tijdens dit evenementen ontvangt u gratis toegang voor 2 personen (bestuurder + passagier), koffie/thee, een lunchpakket en een leuk en gezellig weekend!
Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ondergetekende en op telefoonnummer 0320-289869.

Graag tot ziens op 3 & 4 juli of 4 & 5 september!

Met vriendelijke groet,
Nationaal Luchtvaart Themapark Aviodrome

Nou, daar zeggen wij geen nee tegen! Ik bedoel, ze is -ondanks haar staat- niet heel lelijk ofzo!? Ze heeft nog “wat” cosmetische ingrepen nodig maar ze mag er nu ook zeker al zijn! Dus wij hebben ons opgegeven, samen met pa en ma met de Alfa Romeo GTV (www.alfaromeospider.nl) Vandaag was dus de dag 😀 Vroeg eruit om naar Lelystad te vertrekken met twee geweldige klassiekers maar het was echt de moeite waard. Erg leuk om zo alles in ‘vroegere staat’ te zien en om de vliegtuigen die er staan te bekijken. Vooral de Boeing 747 is heel indrukwekkend. Je kunt niet begrijpen dat zo’n gevaarte de lucht in kan, onbegrijpelijk. En ja, de interesse in de auto’s hè… Dat is toch wel heeeeeeel gaaf! Hier en daar een leuk praatje met mensen over ons mooie Dafje, maar ook de Alfa GTV van pap en mam had heel veel bekijks! Je komt de steeds schaarser wordende GTV nauwelijks meer tegen op de weg hier. We hebben veel mooie plaatjes geschoten en erg genoten van deze dag!